JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη πιλοτική μηχανοκίνητη εξόρμηση από την Ελληνική Λέσχη Φιλων Μοτοσυκλέτας Ρόδου

  
 Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Ρόδου,σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 09:30πμ, για το πρώτο δρώμενο του έτους 2012. Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η γνωριμία και

η ένταξη νέον μελών στην μεγάλη αυτή παρέα της Ρόδου, αλλά και η κοπή τής καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας,έπειτα από μια μίνι "πιλοτική" μηχανοκίνητη πορεία εκτός πόλεως. Η χαρά τής γνωριμίας αλλά και της εμπειρίας που προσφέρουν οι δυο τροχοί, μας ενώνουν όλους και γιαυτό θα δηλώσουμε παρών,σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα του χρόνου.

  Η συγκέντρωση, θα λάβει χώρα στην πλατεία δημαρχείου, στις 9:30πμ και με ώρα αναχώρησης στης 10:00πμ ακριβώς. Η επιστροφή έχει υπολογιστεί 2ωρες και 30 λεπτά μετά και με κατάληξη στο κέντρο τις πόλης, όπου έπειτα από ευγενική χορηγία, μας έχει παραχωρηθεί το πάρκινγκ αλλά και τo εξωτερικό εμπρόσθιο μέρος του γνωστού καφέ "Pueblo De Cafe"(Αλεξάνδρου Διάκου 5-7. URL: http://​www.pueblodecafe.com/ ) για την κοπή της πίτας, την κλήρωση για τα μοναδικά δώρα που μας έχουν παραχωρήσει οι συμπαραστάτες και χορηγοί της λέσχης, αλλά και την ομαδική φωτογράφιση όπου θα κοσμήσει το site, αλλά και τα δελτία τύπου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΡΟΔΟΥ.

  Δεκτές όλες οι μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως τύπου,από 200cc και για την μηχανοκίνητη πορεία προϋπόθεση κράνος για οδηγό και συνοδηγό και η πιστή τήρηση του Κ.Ο.Κ .για την ασφάλεια όλων μας. Γι' αυτούς που δεν έχουν όχημα και θέλουν να ακολουθήσουν, μοναδική προϋπόθεση το κράνος, μιας και θα υπάρχουν κενές θέσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΡΟΔΟΥ.
Τρόποι επικοινωνίας
Email: lesxi.filon.motosikletas.r​odou@gmail.com
Facebook Group/chat : https://www.facebook.com/​groups/megaliparea/
Tel: 6943748472 / 6978213323 / 6937143591 / 6943713881