JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Μπερδέματα



Η θεατρική ομάδα Τα Παιδία Παίζει είναι το αποτέλεσμα των ανήσυχων ψυχών μίας παρέας που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην τέχνη του θεάτρου. Επιθυμία μας είναι τόσο η εμπειρία της θεατρικής δράσης και του παιχνιδιού ως ψυχοαπελευθερωτικής μέθοδου στην καθημερινή ζωή, όσο και η σκηνική διαπραγμάτευση προτάσεων που εμείς θεωρούμε ότι εκφράζουνε με μία διαφορετική ματιά το σήμερα του κόσμου μας. Η καλή χημεία των μελών της ομάδας κάνει έντονα αισθητά το γεγονός ότι το κέφι, η χαρά και η αγάπη είναι η ενέργεια που πρωτίστως επιθυμούμε να μεταφέρουμε μέσα από τις προτάσεις μας στο θεατρόφιλο κοινό. 

Η ομάδα αποτελείται από τα μέλη : (αλφαβητικά ) Όλγα Βραϊμάκη, Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Βίκυ Θεολόγη, Βαγγέλης, Κατσογριδάκης, Καίτη Κούκουρου, Βάλια Μυλωνά, Γιάννης Παπαθεοδώρου, Καίτη Παρασκευά, Ζανέτα Τριανταφύλλου, Τίνα Υψηλάντη, Τάνια Φραράκη.

Η καθοδήγηση γίνεται από την θεατρολόγο Βίκυ Θεολόγη.

Το έργο που θα παρουσιαστεί είναι μία διαφορετική πρόταση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο νησί μας. Ονομάζεται «Χριστουγεννιάτικα Μπερδέματα» και είναι μία διασκευή του θεατρικού έργου «Ο Αγιος Βασίλης Κοκκινοσκουφίτσα» της Μαρίας Κίτρα, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Β.Θεολόγη. Το παιχνίδι του μπερδέματος και των παρεξηγήσεων ξεκινάει όταν ο Αι Βασίλης κουρασμένος από τις υποχρεώσεις στην πόλη τα Χριστούγεννα, αποφασίζει να πάει στο δάσος ενώ την ίδια στιγμή η Κοκκινοσκουφίτσα, η οποία είναι πλέον στην εφηβεία, αποφασίζει να πάει στην πόλη για να διασκεδάσει. Η ομοιότητα των κόκκινων κουστουμιών τους θα μπερδέψει κωμικά γνωστούς ήρωες των παραμυθιών! Η συνέχεια …επι της σκηνής!

Σκηνοθεσία : Βίκυ Θεολόγη Φωτογραφική
κάλυψη : Τάνια Φραράκη
Μουσική επεξεργασία : Γιάννης Γιακουμάκης
Σκηνικά : Λίτσα Παρασκευά
Φροντιστής : Γιάννης Νικολουδάκης

Οι παραστάσεις θα γίνουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον 
Πολυχώρος Χαραυγή - Δημοκρατίας 50 - Ιαλυσός ( απέναντι απο το 1ο Δημοτικό Σχολείο) Ρόδος.


ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 22410 91670- 6948407104

Δεν υπάρχουν σχόλια: