JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Παράξενα αλλά αληθινά volume 10..!



 Παράξενα αλλά αληθινά και σήμερα θα δούμε μερικά γεγονότα αληθινά αλλά κάτι παραπάνω από περίεργα!! Ο κύριος Cai Ruigong, από την Ταϊβάν, είχε υποσχεθεί στο πατέρα του ότι εάν έφτανε πάνω από 100 ετών, θα φέρει μια
στριπτιζέζ στην κηδεία του. «Του άρεσε πολύ να ταξιδεύει και να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα,» είπε ο γιος του, δικαιολογώντας την υπόσχεσή του. Ο πατέρας πέθανε στην ηλικία των 103 ετών και ο γιος έφερε την χορεύτρια, η οποία χόρεψε ημίγυμνη μπροστά από το φέρετρο! Ας προσέχουμε λοιπόν τι υποσχέσεις δίνουμε..!

 Πόσες σελίδες πορνό μπορεί να επισκεφτεί ένας άνθρωπος την ημέρα; Την απάντηση έδωσε ένας Γιαπωνέζος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος υπέστη περικοπή μισθού κατά 190 δολάρια το μήνα επειδή επισκεπτόταν περίπου 10 χιλιάδες sites πορνό ημερησίως! Στο διάστημα εννέα μηνών όπου βρισκόταν στη συγκεκριμένη δουλειά είχε μπει σε 780 ιστοσελίδες, αλλά τον πήραν χαμπάρι μόνο όταν ο υπολογιστής του κόλλησε ιό. Άργησαν λίγο αλλά τον κατάλαβαν.


 Ένα γυμνάσιο στην Καμπάνγκ της Ταϊλάνδης, ή καλύτερα οι τουαλέτες του σχολείου είναι κάπως διαφορετικές από όλου του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχει μία πόρτα για τα κορίτσια, μία για τα αγόρια και άλλη μία για ... τους τρανσέξουαλ! Την πρωτάκουστη αυτή απόφαση πήρε το σχολείο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα «μπερδεμένα» αγόρια. Αν αναρωτιέστε την πινακίδα που έχει η εν λόγω πόρτα, απεικονίζεται μισός άνδρας και μισή γυναίκα.!!! Ένα σχολείο που δεν κρίνει την διαφορετικότητα!!


 Ένα δέμα στο γκαράζ μιας πολυκατοικίας, ήταν η αιτία για να εκκενωθεί ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και να επιστρατευτεί η ομάδα απενεργοποίησης βομβών στην Σουηδία! Ο θυρωρός κάλεσε την αστυνομία όταν εντόπισε ένα δέμα που έκανε περίεργο θόρυβο. Η υπηρεσία απενεργοποίησης βομβών ανακάλυψε με μεγάλη έκπληξη πως ένας δονητής του σεξ έκανε τον θόρυβο! «Το δέμα δονούνταν όταν ο θυρωρός μας κάλεσε αλλά μέχρι να φτάσουμε η μπαταρία του γίνονταν όλο και πιο αδύνατη,» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κύριος Jan Strannegard. Ο κύριος Jan Strannegard πρόσθεσε πως δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το δέμα αλλά υποθέτει πως κανείς δεν θα πάει να το ζητήσει! Νομίζω ότι και μεις θα συμφωνήσουμε μαζί του!

Ηope you enjoyed it..και μη ξεχνάτε..stay tuned!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: