JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


 Θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω σε κάποια θέματα? Σας έχω τη λύση ανάλογα με την τσέπη σας...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ «ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ»;
Διοργανωτής
GECON ΕΠΕ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Έναρξη: 05/09/2011
Λήξη: 07/09/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: Εγκαταστάσεις GECON EDUCATION, Κωφίδου 8, Πανόραμα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :2310/344091, 2310/313143
Τιμή: 160€
Επιδοτούμενο μέσω ΛΑΕΚ
 Εισηγητής: Δρ Κ. Γ. Γεωργάκας
 Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ενεργούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καθώς και στην γενιά που θα τους διαδεχθεί στην επιχείρηση, αλλά και σε κάθε στέλεχος επιχείρησης που λόγω της θέσης του επηρεάζει την διαμόρφωση της στρατηγικής της επιχείρησης που εργάζεται.  
Σκοπός: Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες, τόσο τα εργαλεία της στρατηγικής που πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά στο management, όσο και να θέσει προβληματισμούς για το αύριο της επιχείρησης.
  Περιγραφή: Η στρατηγική των επιχειρήσεων, μια παρεξηγημένη έννοια μέχρι σήμερα, αποκτά στις μέρες των αναταράξεων που βιώνουμε μια πρωτεύουσα σημασία. Μέσα στο 8ωρο σεμινάριο θα αναπτυχθούν εργαλεία δουλειάς, βασικοί προβληματισμοί για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθούν οι ΜΜ επιχειρήσεις και θα αναπτυχθούν 7 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ για μάι πετυχημένη «Στρατηγική Επιβίωσης». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τους δικούς τους προβλήματισμούς και μέσα από την 8ωρη συζήτηση, να διαμορφώσουν μία νέα πορεία και μια νέα δράση για την δική τους επιχείρηση.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
5, 6, 7/9 (18:00-21:30)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Λογιστική - Φοροτεχνικά - EUROFASMA SINGULARLOGIC & SΟFTONE ERP
Διοργανωτής
Hellas NetWORK
Έναρξη: 05/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Ιπποκράτους 44 (στάση Metro: Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/3636303
Τιμή:595
Περιγραφή: EUROFASMA SINGULARLOGIC & SΟFTONE ERP , διοργάνωση ταχύρυθμων σεμιναρίων Η/Υ, λογιστών & βοηθών, 5 εβδομάδων αρχαρίων.
Πλήρης εκμάθηση Γενικής Λογιστικής, Εμπορικής Διαχείρισης Μισθοδοσίας, Εσόδων - Εξόδων, TAXIS, όλα μαζί ΜΟΝΟ € 595 σύνολο 80 ώρες. Αίθουσα 6 ατόμων, σύγχρονα εργαστήρια, σημειώσεις, πιστοποιητικό, εισηγητές με πείρα, τμήματα πρωινά ή απογευματινά.DEMO των εφαρμογών, πιστοποιητικό, εισηγητές με πείρα, τμήματα πρωινά ή απογευματινά. 

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ MANPOWER
Διοργανωτής
Hellas NetWORK
Έναρξη: 05/09/2011

Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Ιπποκράτους 44 (στάση Metro: Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/3636303
Τιμή: € 150.
Περιγραφή: Σεμινάριο Μισθοδοσίας για λογιστές, βοηθούς και νέους εργαζομένους, διάρκειας 12 ωρών. Εκμάθηση υπολογισμού μισθοδοσίας, εργατικές και ασφαλιστικές έννοιες, είδη συμβάσεων εργασίας, διαδικασίες ΟΑΕΔ, Επιθεώρησης Εργασίας, ΙΚΑ, ΑΠΔ, οριστικές δηλώσεις, Μισθοδοτικές καταστάσεις, ασκήσεις και παραδείγματα εφαρμογής. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Ms Project – Διαχείριση Έργου & Πληροφορική Υποστήριξη Διαχείρισης έργου

Διοργανωτής
InfoQuality
Έναρξη: 05/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Γεννηματά 83, Γλυφάδα
25 διδακτικές ώρες
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/9607733
Περιγραφή:
• Σχεδιασμός project με την χρήση διάφορων εργαλείων Διαχείρισης Έργων (WBS, OBS, ιεραρχία, κατάτμησης, meetings, reports)
• Προγραμματισμός έργου & Διαχείριση πόρων έργου
• Γνώση & πρακτική στο να αποσαφηνιστεί το σωστό περιβάλλον για την βέλτιστη εφαρμογή Διαχείρισης Έργων (Project Management)
• Αξιολόγηση και κατάλληλη επιλογή Project Management μεθοδολογιών και εργαλείων
• Σωστή και αποδοτική χρήση μοντέρνων λογισμικών αναφορικά με την Διαχείριση Έργων
• Στατιστικές αναφορές
• Κατανόηση της χρήσης τεχνικών παρακολούθησης και ελέγχου
- Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0.45-ΟΑΕΔ, για εργαζόμενους σε εταιρείες, ασφαλισμένους με ΙΚΑ
- Το σεμινάριο διεξάγεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Σεμιναρίων seminars4U με Laptop, Projector, Οθόνη προβολής, coffee breaks, κλπ

Εισαγωγή στην εφαρμοσμένη Κοινωνική & Στατιστική έρευνα και στη χρήση του SPSS
Διοργανωτής
InfoQuality
Έναρξη: 05/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Γεννηματά 83, Γλυφάδα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/9607733
Σε ποιους απευθύνεται: Σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, νέους ερευνητές, σπουδαστές και κοινωνικούς επιστήμονες που ενδιαφέρονται να μάθουν να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν ποσοτικές έρευνες καθώς και να αναλύσουν στατιστικά τα δεδομένα των ερευνών τους με τη χρήση του SPSS.
 Σκοπός: Το Σεμινάριο παρέχει ένα συνδυασμό από εφαρμοσμένες τεχνικές, γνώσεις και πρακτικές που έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τους εκπαιδευόμενους ικανούς να οργανώσουν και να διεξάγουν αυτόνομα και με επάρκεια τις δικές τους έρευνες. Τα μαθήματα βασίζονται σε παραδείγματα εφαρμογών πραγματικών ερευνών και δεδομένων σε διάφορους τομείς κοινωνικής έρευνας ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη κατανόηση της σύνδεσης ανάμεσα στη «θεωρία» και τη «πράξη» !

  Περιγραφή: 1. Εισαγωγή στις ποσοτικές κοινωνικές έρευνες
Μορφές και είδη ποσοτικών κοινωνικών ερευνών. Πεδία εφαρμογών: παραδείγματα από την ψυχολογία, κοινωνική ιατρική, κοινωνιολογία, μάρκετινγκ, ΜΜΕ, πολιτική επικοινωνία, Στατιστική, κλπ
2. Βασικά βήματα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ερευνών Προσδιορισμός ερευνητικών προβλημάτων και ερωτημάτων
Ερευνητικός σχεδιασμός. Εργαλεία συλλογής ποσοτικών κοινωνικών δεδομένων. Η έννοια της μέτρησης και τεχνικές μέτρησης στην έρευνα κοινωνικών φαινομένων. Συγκριτικές και μη συγκριτικές κλίμακες μέτρησης. Δείγμα, Πληθυσμός και δειγματοληψία. Τεχνικές συλλογής δεδομένων.
3. Καταχώρηση, επεξεργασία και στατιστική ανάλυση ερευνητικών δεδομένων
Εισαγωγή δεδομένων στο SPSS (Statistical Package for Social Sciences) και διαμόρφωση μεταβλητών. Επιλογή στατιστικών προσεγγίσεων & προϋποθέσεις εφαρμογής τους. Κατασκευή συνθετικών κλιμάκων. Έλεγχος αξιοπιστίας συνθετικών κλιμάκων & ζητήματα εγκυρότητας. Συσχετιστικές αναλύσεις. Γραμμικά μοντέλα. Παραγοντικές και πολυδιάστατες αναλύσεις. Ερμηνεία αποτελεσμάτων.
4. Παρουσίαση ερευνητικών ευρημάτων Δομή ερευνητικής μελέτης.
Διεθνή πρότυπα και τεχνικές παρουσίασης. ερευνητικών ευρημάτων και παραπομπών.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ISO
ISO 9001:2008 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Διοργανωτής
Lector
Έναρξη: 05/09/2011
Λήξη: 06/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Εκπαιδευτικό κέντρο της TUV Rheinland Ηellas, Τραπεζούντος & Διγενή Ακρίτα, Ελευσίνα
09:00 – 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/2932710
  Σε ποιους απευθύνεται: α) Όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να γίνουν Εσωτερικοί Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας
β) Όλους τους τύπους επιχειρήσεων (παραγωγής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών) οι οποίες, με απόφαση της Ανώτατης Διοίκησης έχουν ή πρόκειται να εγκαταστήσουν ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ ISO 9001:2008 και επιθυμούν να εκπαιδεύσουν στελέχη τους ως εσωτερικούς επιθεωρητές.
γ) Συμβουλευτικές εταιρείες οι οποίες σχεδιάζουν και εγκαθιστούν ΣΔΠ κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 σε πελάτες τους.
  Σκοπός: Το σεμινάριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες και ειδικότερα σε στελέχη του τμήματος ποιότητας εταιρειών και ομάδες ή άτομα που εμπλέκονται στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη διατήρηση και τη βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, τις δυνατότητες:
- Να βελτιώσουν την κατανόησή τους στις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001:2008.
- Να κατανοήσουν τη διαδικασία της επιθεώρησης ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί κατά τις εσωτερικές επιθεωρήσεις αλλά και κατά τις επιθεωρήσεις από τον φορέα πιστοποίησης ή άλλους, τρίτους οργανισμούς.
-Να αποκτήσουν τη δυνατότητα να γίνουν εσωτερικοί επιθεωρητές συστημάτων διαχείρισης ποιότητας

  Περιγραφή: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΗΜΕΡΑ 1
• Εισαγωγή στις σειρές του ISO 9000:2008 και τις σχετικές αρχές και έννοιες της ποιότητας
• ISO 9001: 2008 (παρουσίαση των απαιτήσεων του προτύπου)
• Ασκήσεις
ΗΜΕΡΑ 2
• Ανακεφαλαίωση των σημαντικών θεμάτων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας
• ISO 19011:2002: (Βασικοί ορισμοί, σκοπός και αρχές επιθεώρησης, είδη επιθεωρήσεων, προγραμματισμός και προετοιμασία, τεχνικές, ικανότητες επιθεωρητή)
• Διαδικασία επιθεώρησης (opening meeting, μη συμμόρφωση, αναφορά και closing meeting)
• Ασκήσεις
• Γραπτή Αξιολόγηση
Πληροφορίες
Εκτός της Βεβαίωσης Παρακολούθησης, από την Lector & TUV Rheinland, θα αποδοθεί από την TUV Rheinlad το Πιστοποιητικό ISO 9001:2008 Εσωτερικού Επιθεωρητή, σε περίπτωση επιτυχίας των εξετάσεων που θα διεξαχθούν την τελευταία (2η) ημέρα του σεμιναρίου
Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό
Εισηγητής: Α. Γιουρούδη, Χημικός Μηχανικός, MSc Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Lead Auditor ISO 9001 της TUV Rheinland.

Δεν υπάρχουν σχόλια: