JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

SEMI...ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!



ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αναλυτική παρουσίαση του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011 & της Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Διοργανωτής
EPSILON BUSINESS TRAINING
Έναρξη: 10/09/2011
Λήξη: 10/09/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: Εκπαιδευτικό Κέντρο Epsilon Business Training, 17ης Νοεμβρίου 79
17:00-22:00


Έναρξη: 12/09/2011
Λήξη: 12/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Εκπαιδευτικό Κέντρο Epsilon Business Training, Λ. Συγγρού 120
17:00-22:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:2310/981700
Εισηγητής: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Προϊστάμενος Τμήματος Κινήτρων Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  
Σε ποιους απευθύνεται: Οικονομικούς Διευθυντές, Προϊσταμένους Λογιστηρίων, Υπεύθυνους Επενδύσεων και Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα φορολογικά κίνητρα και τις παραγωγικές επενδύσεις σε λογιστές, δικηγόρους, φοροτεχνικούς και μελετητές, στελέχη μελετητικών εταιρειών
Σκοπός: Να λάβουν οι συμμετέχοντες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν.

  Περιγραφή:
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
· Είδη και κατηγορίες επενδυτικών σχεδίων που υπάγονται στο νέο σύστημα ενισχύσεων & εξαιρούμενα επενδυτικά σχέδια - επιχειρηματικές δραστηριότητες
· Ενισχυόμενες δαπάνες υπαγόμενων επενδυτικών σχεδίων
· Είδη και ποσοστά παρεχόμενων ενισχύσεων κατά είδος, κατηγορία & περιφέρεια - Νομό
· Όροι - προϋποθέσεις υπαγωγής, κριτήρια αξιολόγησης, θεσπιζόμενες διαδικασίες - σύστημα έγκρισης των επενδυτικών σχεδίων στις ενισχύσεις του νέου νόμου
· Διαδικασίες - τρόπος ελέγχου και καταβολής των προβλεπόμενων ενισχύσεων
· Νέο σύστημα για την παροχή της ενίσχυσης της Φορολογικής Απαλλαγής: Προϋποθέσεις, καθοριζόμενες διαδικασίες και όροι για την εφαρμογή τους (υποβολή - εξέταση - έγκριση - καθορισμός δικαιούμενου αφορολόγητου αποθεματικού - σχηματισμός - χρονική κλιμάκωση σχηματισμού του)
· Ειδικά καθεστώτα ενισχύσεων:
Ενισχύσεις σε μεγάλα επενδυτικά σχέδια
Ενισχύσεις σε ολοκληρωμένα πολυετή
Επιχειρηματικά σχέδια ( BUSINESS PLAN)
Ενισχύσεις σε επενδυτικά σχέδια επιχειρηματικότητας
των νέων
· Υποχρεώσεις των Ενισχυόμενων επιχειρήσεων - Κυρώσεις για μη τήρηση τους
· Μεταβατικές ρυθμίσεις - Έναρξη εφαρμογής του νέου συστήματος

SKILLS FOR YOUR SUCCESS - THE EXPERTS SHOW THE WAY: 16 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣAΣ MANAGEMENT
Διοργανωτής
GECON ΕΠΕ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Έναρξη: 12/09/2011
Λήξη:
15/09/2011
Πόλη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος:
Εγκαταστάσεις GECON EDUCATION, Κωφίδου 8, Πανόραμα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:2310/344091, 2310/313143
Τιμή: 220€
Επιδοτούμενο μέσω ΛΑΕΚ  
Εισηγητής: Δρ Κ. Γ. Γεωργάκας  
Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο και σε κάθε επιχειρηματία, που ανεξάρτητα από το αντικείμενο της δουλειάς του και το μέγεθος της εταιρίας που εργάζεται, ασκεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αυτές τις βασικές δεξιότητες του management.
   Περιγραφή:
Στην διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε 24 καθημερινές δεξιότητες (SKILLS), όπως:
* Βάλτε τους Προσωπικούς σας στόχους
* Δημιουργικότητα στη δουλειά σας
* Μάθετε να ακούτε & να διαβάζετε
* Οργανώστε την ενημέρωση σας
* Διαχείριση του stress
* Ηγεσία
* Ομαδική εργασία
* Bασικά στοιχεία Time management
* Υποκίνηση συνεργατών
* κλπ.
To συγκεκριμένο σεμινάριο είναι διαδραστικό, με την έννοια της συμμετοχής όλων σε πλήθος ερωτηματολογίων, check lists, multiple choice, case studies κλπ. Μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο σεμινάριο έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 120 στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, ενώ έχει επίσης διεξαχθεί σε αρκετές επιχειρήσεις ενδοεπιχειρησιακά.

Κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου - Βusiness Plan
Διοργανωτής
Lector
Έναρξη: 12/09/2011
Λήξη: 13/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
17:00-22:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/2932710
Εισηγητής: Σύμβουλος marketing – management, ΜΒΑ Διαθέτει 28ετη εμπειρία στο management, marketing και σαν υπεύθυνος επικοινωνίας Πολυεθνικών και Ελληνικών οργανισμών στην Ελλάδα, Αγγλία και Αμερική.
 Τρόπος Παρακολούθησης Σεμιναρίου:
Α) Σε αίθουσα διδασκαλίας
B) Online μέσω Internet με εικόνα και ήχο ζωντανά από την αίθουσα διδασκαλίας   Σε ποιους απευθύνεται:
 •Σε υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών , μέλη Διοικητικών συμβουλίων που χαράζουν την πορεία και τις στρατηγικές της επιχείρησής τους
•Σε στελέχη τμημάτων marketing ή οικονομικού τμήματος που έχουν την ευθύνη του συντονισμού της διαδικασίας, επιμερισμού της δουλειάς και υποβοήθηση της ομάδος εργασίας , στην λήψη ποιοτικών και δημιουργικών προτάσεων
•Σε διευθυντικά στελέχη που έχουν την δυνατότητα και επιθυμούν να καταρτίσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων , πώλησης ή εξαγοράς.
•Σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το επιχειρηματικό πλάνο της επιχείρησής τους, προδιαγράφοντας την μελλοντική της πορεία ή καλύπτοντας τις απαιτήσεις για τραπεζικό δανεισμό.  
Σκοπός:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να μάθουν την μεθοδολογία εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού σχεδίου-Business plan.Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα εξεταστούν και θα αναλυθούν όλα τα βήματα , ένα προς ένα, που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος , προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο εταιρικό πλάνο. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, θα γνωρίζουν:
• Τον τρόπο και την μεθοδολογία κατάρτισης ενός ποιοτικού και ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου
• Τις μεθόδους και τα μοντέλα ανάλυσης των απαραίτητων θεμάτων που πρέπει να καλυφθούν σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο
• Όλες τις έννοιες που υπεισέρχονται σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, την σημασία τους και την πρακτική τους εφαρμογή.
• Τεχνικές μάρκετινγκ που μας βοηθούν στην ανάλυση, σύνοψη και εστίαση των επιχειρηματικών μας αποφάσεων
• Βασικές οικονομικές τεχνικές ανάλυσης και απεικόνισης των οικονομικών στοιχείων προκειμένου να πάρουμε ουσιαστικές επιχειρηματικές αποφάσεις

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ISO

Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση 140 ωρών σε θέματα Βιομηχανικής Επιθεώρησης (1)
Διοργανωτής
TÜV Rheinland Hellas
Έναρξη: 10/09/2011
Πόλη:
ΑΘΗΝΑ
Tόπος:
Τραπεζούντος & Διγενή Ακρίτα, Ελευσίνα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:210/5562130, 210/5562131
Σε ποιους απευθύνεται: • Ανέργους Μηχανικούς, κατά κύριο λόγο Μηχανολόγους & Ηλεκτρολόγους αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις Χημικούς ή Μεταλλειολόγους Μηχανικούς.
• Στελέχη της Βιομηχανίας και των κατασκευών που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στον τομέα των επιθεωρήσεων αναλαμβάνοντας πρόσθετα καθήκοντα εντός των Οργανισμών που ήδη εργάζονται.
• Ανεξάρτητους Μηχανικούς που επιθυμούν να αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους για την αρτιότερη αντίληψή τους σε θέματα που επηρεάζουν το project management έργων.  
 Περιγραφή:
Τα σεμινάρια των Βιομηχανικών Επιθεωρητών Ι & ΙΙ, δημιουργήθηκαν από την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά εργασίας, για στελέχη που να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης Βιομηχανικής Επιθεώρησης στα πλαίσια εφαρμογής των οδηγιών της Νέας Προσέγγισης αλλά και του Εθνικού Νομοθετικού Πλαισίου.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Βιομηχανικών Επιθεωρητών είναι σύνθετο, και για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο το πρόγραμμα να εξειδικευθεί σε 2 διαφορετικά και διακριτά μεταξύ τους μέρη.
Το Πρώτο μέρος δίνει τις στοχευόμενες γνώσεις πάνω στους Ελέγχους των υλικών και των συγκολλήσεων, καθώς επίσης ερμηνεία των Διεθνών Προτύπων αλλά και τις Γενικές Αρχές για τις Επιθεωρήσεις Τρίτου Μέρους.
Η διάρθρωση του προγράμματος και η διδακτέα ύλη, βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης από τους έμπειρους Επιθεωρητές μας και το διδακτικό μας προσωπικό, τα 2 τελευταία χρόνια, ενσωματώνοντας όλη την Διεθνή μας εμπειρία στον τομέα αυτό. Προγραμματίζουμε τον Σεπτέμβριο 2011 να κάνουμε την έναρξη του προγράμματος «Βιομηχανικοί Επιθεωρητές 1», με ολοκλήρωση εντός του Δεκεμβρίου 2011, και να συνεχίσουμε από τον Ιανουάριο του 2012 με το «Βιομηχανικοί Επιθεωρητές 2».
Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στην Ελληνική αγορά ένα εξαιρετικής ποιότητας και στόχευσης πρόγραμμα σπουδών για νέους Βιομηχανικούς Επιθεωρητές, της τάξεως των 140 ωρών (100 ώρες θεωρία και 40 ώρες πρακτική), που θα εξελίσσεται κατά την διάρκεια ενός 4μήνου και θα δίνει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να διεκδικήσουν στην συνέχεια με αξιώσεις από την αγορά εργασίας επιστημονικό έργο, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσίες προς την μεταποίηση και την κατασκευή.
Τα εν λόγω σεμινάρια Βιομηχανικών Επιθεωρητών, διεξάγονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της TÜV Rheinland, στην Ελευσίνα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Heartsaver First Aid – Πρώτες Βοήθειες
Διοργανωτής
Εκπαιδευτικά Προγράμματα Υποστήριξης Ζωής και Πρώτων Βοηθειών
Έναρξη: 10/09/2011
Λήξη: 10/09/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Ζαλοκώστα 44, Χαλάνδρι
Διάρκεια: 5 ώρες
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:27440 - 65414
Τιμή: 75€  
Περιγραφή:
Ενα ατύχημα μπορεί να συμβεί στον καθένα και οπουδήποτε: στο χώρο εργασίας, στο δρόμο ή στο σπίτι. Το πρόγραμμα Heartsaver First Aid δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να αναγνωρίζει έγκαιρα ένα επείγον περιστατικό και να παρέχει αποτελεσματική φροντίδα τα κρίσιμα πρώτα λεπτά μέχρι να φτάσει εξειδικευμένο προσωπικό. Περιλαμβάνονται βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, ιατρικά επείγοντα (σοβαρές ασθένειες) και τραυματισμοί (αιμορραγίες, εγκαύματα, κακώσεις). Προαιρετικά μπορεί να περιληφθούν και περιστατικά περιβαλλοντικής φύσης.
Αναλυτικά τα θέματα που αναπτύσσονται ειναι:
Ιατρικά επείγοντα
• Αναπνευστικά προβλήματα
• Πόνος στο στήθος και καρδιακή προσβολή
• Λιποθυμία
• Διαβήτης
• Εγκεφαλικό
• Σπασμοί
Τραυματισμοί
• Εξωτερικές αιμορραγίες
• Τραυματισμοί στο στόμα και τα δόντια
• Καταπληξία
• Καταγματα, διαστρέματα και μώλωπες
Περιβαλλοντικά επείγοντα
• Δήγματα και κεντρισματα
• Επείγοντα σχετιζόμενα με θερμότητα
• Δηλητηριάσεις
Μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα Heartsaver CPR ή Hearsaver CPR/AED. Μετά την επιτυχή εφαρμογή των δεξιοτήτων από τους εκπαιδευόμενους χορηγείται σχετική κάρτα πιστοποίησης με διάρκεια δύο έτη.
Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν παραλάβει ενα μήνα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου το εγχειρίδιο και να το έχουν μελετήσει σχολαστικά. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται παρακολουθώντας video στην αγγλική γλώσσα. Όπου απαιτείται θα παρεμβαίνει διευκρινιστικά ο εκπαιδευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: