JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Διαγωνισμός φωτογραφίας...!!




 Ασχολείστε με τη φωτογραφία? Αύριο είναι η ευκαιρία να δείξετε και σε άλλους το ταλέντο σας! Το Athens Photo Inspiration πραγματοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη της Epson και της Sony.
 
 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν ελεύθερα προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με έμπνευση από την καθημερινή ζωή της πόλης.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως το Σάββατο 13 Noεμβρίου μέσα από:
- το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει διαθέσιμη στο site της διοργάνωσης www.photoinspiration.gr
- την κατάθεση της φόρμας συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης ("Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι), κεντρικό χώρο εκδηλώσεων του Athens Photo Festival 2011.

 Το Athens Photo Inspiration 2011 θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών, την απονομή των βραβείων, καθώς και την ειδική έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες.

  Την Κυριακή λοιπόν στις 11:00 με 18:00 ετοίμαστε τις φωτογραφικές και δείτε την πόλη με άλλο μάτι!

 
Τεχνόπολις > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμικός
Διεύθυνση: Πειραιώς 100