MOLECULAR MIXOLOGY
BASIC TECHNIQUES SEMINAR
Διοργανωτής
10.00-14.00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:211/3110355
Περιγραφή:
Η εταιρία
Original Sin σε συνεργασία με το BarEquip.gr διοργανώνει Molecular Mixology
Basic Techniques Seminar
Βασικές
αρχές σφαιροποίησης για cocktails απο φρούτα λαχανικά και ποτά. Ζελατινοποιήσεις
με ανθεκτικότητα και αντοχή για cocktails και γαρνιτούρες. Μοντέρνες παρασκευές
με χρήση siphon & λεκιθίνης . Εφαρμογές υγρού αζώτου και ξηρού πάγου.
(Spherification, Reverse Spherification, Emmulsions, Gelification, Suspension,
Surprises, CO2, Dry Ice, Liquid Nitrogen)
Μετά την
πληρωμή του σεμιναρίου τα χρήματα δεν επιστρέφονται παρά μόνο στην περίπτωση
ακύρωσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου από την εταιρία Οriginal Sin Greek Privet
Chefs .
Κόστος σεμιναρίου: 123 EURO (100 + Φ.Π.Α)
email: info@original-sin.eu
Molecular Gastronomy
(basic techniques)
Διοργανωτής
Έναρξη: 30/11/2011
Λήξη: 30/11/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Ηπείρου 12, Χαϊδάρι
Λήξη: 30/11/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Ηπείρου 12, Χαϊδάρι
11.00 - 15.00
Έναρξη: 19/12/2011
Λήξη: 19/12/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: HOTEL QUEEN OLGA, Βασ. Όλγας 44
Λήξη: 19/12/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: HOTEL QUEEN OLGA, Βασ. Όλγας 44
17.30-21.30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:211/3110355
Περιγραφή:
Επίδειξη των
βασικών τεχνικών της «Μοριακής Γαστρονομίας». Σφαιροποιήσεις, Ζελατινοποιήσεις,
xρήση των Texturas και τεχνικές για παρασκευές με βάση το ξηρό πάγο και το υγρό
άζωτο.
(Spherification, Reverse Spherification, Emmulsions, Gelification,
Suspension, Surprises, CO2, Dry Ice, Liquid Nitrogen)
Κόστος σεμιναρίου: 123 EURO (100 € + Φ.Π.Α)
email: info@original-sin.eu
F&B για
Chefs, Ζαχαροπλάστες και Bartenders σε περιόδους κρίσης
Διοργανωτής
Έναρξη: 13/12/2011
Λήξη: 13/12/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Olympia Conference, Πριάμου 11, Αγ.Δημήτριος
Λήξη: 13/12/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Tόπος: Olympia Conference, Πριάμου 11, Αγ.Δημήτριος
10.00 - 14.00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:211/3110355
Περιγραφή:
Ένα ακόμη
όφελος των πελατών της Original Sin προκύπτει απο την συνεργασία μας με την
εταιρία formax.ITS γνωστή για το μοναδικό πρόγραμμα που κυκλοφορεί στην
ελληνική αγορά «Κοστολόγιο με…Νου». Ο Αντώνης Παρούσης ο υπεύθυνος F&B
manager της εταιρίας έχει σχεδιάσει ένα ειδικό θεματικό σεμινάριο αποκλειστικά
για μάγειρες ι ζαχαροπλάστες και Bartenders της Ελληνικής αγοράς.
Οι σημερινές
οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με την αύξηση των απαιτήσεων των πελατών,
επιβάλουν μια πιο αυστηρή οικονοκετρική ανάλυση στις παρασκευές τροφίμων και
ποτών όπως αυτά παρουσιάζονται στους πελάτες ενός εστιατορίου. Ο ρόλος του chef
έπαψε προ πολλού να είναι αποκλειστικά και μόνο η σύνθεση των τροφίμων και η
παρουσίαση ελκυστικών πιάτων με γνώμονα την γεύση.
Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις όπως επίσης και οι επιχειρήσεις διάθεσης ποτών απαιτούν από τους μάγειρες,ζαχαροπλάστες οπως επίσης και bartenders άριστη γνώση κοστολόγησης & τιμολόγησης των προσφερόμενων ειδών(ορεκτικών, σαλατών, ποτών, coctails και άλλα) και ελκυστική παρουσίαση τους στον κατάλογο με σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους. Σκοπός του σεμιναρίου F&B είναι η ενδυνάμωση των επαγγελματιών σε σχέση με την κοστολόγηση και τιμολόγηση των δημιουργιών τους καθώς και η χρήση βασικών κανόνων σχεδίαση του μενού τους.
Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις όπως επίσης και οι επιχειρήσεις διάθεσης ποτών απαιτούν από τους μάγειρες,ζαχαροπλάστες οπως επίσης και bartenders άριστη γνώση κοστολόγησης & τιμολόγησης των προσφερόμενων ειδών(ορεκτικών, σαλατών, ποτών, coctails και άλλα) και ελκυστική παρουσίαση τους στον κατάλογο με σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους. Σκοπός του σεμιναρίου F&B είναι η ενδυνάμωση των επαγγελματιών σε σχέση με την κοστολόγηση και τιμολόγηση των δημιουργιών τους καθώς και η χρήση βασικών κανόνων σχεδίαση του μενού τους.
Στο
σεμινάριο θα γίνουν αναφορές στα παρακάτω
1. Ορισμοί
κόστους και σημασία τους στην επιχείρηση
Πρώτες ύλες, Εργατικά, Λειτουργικά, Αρχικό κόστος
Σταθερά, μεταβλητά, Ελεγχόμενα, μη- ελεγχόμενα
Food Cost, Μεικτό Κέρδος, Ποσοστό συνεισφοράς.
Ανάλυση Νεκρού σημείου (Brake Even Analysis)
Πρώτες ύλες, Εργατικά, Λειτουργικά, Αρχικό κόστος
Σταθερά, μεταβλητά, Ελεγχόμενα, μη- ελεγχόμενα
Food Cost, Μεικτό Κέρδος, Ποσοστό συνεισφοράς.
Ανάλυση Νεκρού σημείου (Brake Even Analysis)
2. Κανόνες
του επιτυχημένου μενού και προσδιορισμός τιμών
Κατανομή τιμών στον κατάλογο (Price Distribution)
Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread)
Αντιλαμβανόμενη αξία σε σχέση με την τιμή (Value for Money)
Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis)
Κατανομή τιμών στον κατάλογο (Price Distribution)
Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread)
Αντιλαμβανόμενη αξία σε σχέση με την τιμή (Value for Money)
Μηχανική μενού (Menu Engineering Analysis)
3.
Παρουσίαση του ελληνικού εργαλείου κοστολόγησης Τροφίμων & Ποτών
«Kοστολόγιο με…Νου»
Αρχική τιμή
πακέτου
Λογισμικού κοστολόγησης 190 + 125 αξία σεμιναρίου: συνολικό κόστος 315 Ευρώ.
Λογισμικού κοστολόγησης 190 + 125 αξία σεμιναρίου: συνολικό κόστος 315 Ευρώ.
Η μοναδική
αυτή συνεργασία μας με την Formax.ITS δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες
μας να αποκτήσουν το κοστολόγιο μενού(σε πλήρη έκδοση) μαζί με αυτό το
σεμινάριο
στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΤΙΜΗ ΤΩΝ 140 ΕΥΡΩ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ .
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 30/11/11
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 30/11/11
*Μετά την
πληρωμή του σεμιναρίου τα χρήματα δεν επιστρέφονται παρά μόνο στην περίπτωση
ακύρωσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου από την εταιρία Οriginal Sin Greek Privet
Chefs .
Κόστος σεμιναρίου: 140 EURO (Φ.Π.Α συμπεριλαμβάνεται)
email: info@original-sin.eu
FOOD STYLING
SEMINAR
Διοργανωτής
Έναρξη: 19/12/2011
Λήξη: 19/12/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: HOTEL QUEEN OLGA, Βασ. Όλγας 44
Λήξη: 19/12/2011
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tόπος: HOTEL QUEEN OLGA, Βασ. Όλγας 44
10.00 - 14.00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:211/3110355
Περιγραφή:
H εταιρία
Original Sin Prive cuisine πρωτοπορεί και για μια ακόμη φορά και παρουσιάζει
δύο μοναδικές θεματικές ενότητες για τα ελληνικά δεδομένα. Η νέα συνεργασία μας
με έναν από τους καλύτερους φωτογράφους fooding στην Ελλάδα, τον κ. Μπελτζινίτη
Παναγιώτη θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, να
προσεγγίσουν τη μαγειρική από μια διαφορετική πλευρά.
Η συνεργασία
του με τους διασημότερους Έλληνες chef αλλά ...και με τις μεγαλύτερες εταιρίες
τροφίμων, που δραστηριοποιούνται στην νότια Ευρώπη, τον κατατάσσουν ως τον
πλέον κατάλληλο συνεργάτη στον τομέα του Food Styling.
Ποια είναι η
οπτική γωνία που έχει ένας πελάτης όταν κάθεται σε ένα εστιατόριο να γευματίσει
και τελικά τι από όλα μπορεί να δει στο πιάτο που του έχουμε παρουσιάσει;
Τι πρέπει να
προσέχει κάθε μάγειρας που συμμετέχει σε διαγωνισμούς; Ποια λάθη πρέπει να
αποφύγει για να μπορέσει να προσεγγίσει το βλέμμα των κριτών;
Πως
παρουσιάζουμε ένα κυρίως έδεσμα και πως ένα επιδόρπιο;
Τα παραπάνω
είναι μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο εργαστήριο food styling που
θα πραγματοποιηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο studio.
Θεματική
ενότητα:
Food styling
- Προϊοντική παρουσίαση
- Διαγωνιστική παρουσίαση
- Φωτογραφική παρουσίαση
- Εστιατοριακή παρουσίαση
- Μοριακή παρουσίαση
- Προϊοντική παρουσίαση
- Διαγωνιστική παρουσίαση
- Φωτογραφική παρουσίαση
- Εστιατοριακή παρουσίαση
- Μοριακή παρουσίαση
ΚΟΣΤΟΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ :135 EURO
Μετά την
πληρωμή του σεμιναρίου τα χρήματα δεν επιστρέφονται παρά μόνο στην περίπτωση
ακύρωσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου από την εταιρία Οriginal Sin Greek Privet
Chefs .
email: info@original-sin.eu
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου