JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τα 10 πιο περίεργα πράγματα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται μέσα σε ένα γήπεδο!!




 'Ενα θέμα για ποδοσφαιρόφιλους ή για όσους απλά θέλουν να μαθαίνουν παράδοξα! Είλικρινα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας αγριεμένος οπαδός ή ακόμα χειρότερα..πολλοί φανατικοί οπαδοί μαζί!! Βρήκαμε μερικά περίεργα και τα μοιραζόμαστε μαζί σας..

1. Στον αγώνα Μπρέντφορντ-Μίλγουολ, το 1965 σύμφωνα με μαρτυρία της αγγλικής εφημερίδας "Guardian", από τις εξέδρες εκτοξεύθηκε μία  χειροβομβίδα. Ευτυχώς ο φίλαθλος δεν ήταν τόσο αγριεμένος ώστε να την απασφαλίσει κιόλας!!


2. Στο Ελ Σαλβαδόρ το 1993, στην αναμέτρηση με τις Βερμούδες οι οπαδοί των γηπεδούχων θεώρησαν ευφυές να πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων νεκρές γάτες, σακούλες με ούρα και πολλά ιγκουάνα! Δε μπορούμε να διαλέξουμε τι ήταν το χειρότερο. Μάλλον ο συνδυασμός.!
3. Σε αγώνα μεταξύ της Μίλαν και Ίντερ ένας οπαδός πέταξε μέσα στο γήπεδο ένα κουνέλι! Το ιταλικό δικαστήριο που τον δίκασε δεν φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ του  και του επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ! Του στοίχισε ακριβά αυτο το κουνέλι τελικά..

4. Σε ένα φιλικό αγώνα, μεταξύ της Χιλής και της Νέας Ζηλανδίας πριν το μουντιάλ του 2002, λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ένας οπαδός εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια πόρτα αυτοκινήτου! 

5. Όταν ο Φίγκο εγκατέλειψε την Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ, η κόντρα που ξεκίνησε με τους φιλάθλους της πρώην του ομάδας, ήταν δίχως προηγούμενο. Κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ στο πρώτο του παιχνίδι στο Καμπ Νου, μετά την μεταγραφή του δέχτηκε μια γουρουνοκεφαλή!(link)

6. Σε ένα άλλο παιχνίδι των δύο μεγάλων αντιπάλων του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Φίγκο έγινε πάλι στόχος των οπαδών των «Μπλαουγκράνα» οι οποίοι του πέταξαν αυτή τη φορά, ένα μπουκάλι ουίσκι! Καλύτερο από τη γουρουνοκεφαλή χωρις αμφισβήτηση!

7. Ο Πολ Γκασκόιν, όταν άφησε την Νιουκάστλ για την αντίπαλη Τότεναμ, δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε στον πρώτο αγώνα εναντίον της πρώτης του ομάδας: Οι οπαδοί της Νιουκάστλ  τον «βομβάρδισαν» με δεκάδες σοκολάτες καθώς γνώριζαν την αδυναμία του παίκτη για μια συγκεκριμένη! Ο Γκασκόιν σήκωσε μια και την έφαγε!

8. Το 2004 στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, μεταξύ Αμέρικα και Σάο Καετάνο, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες να μετατρέπουν το γήπεδο σε  αρένα καθώς άρχισαν να γρονθοκοπούνται μεταξύ τους. Δεν αργησαν να ορμήσουν στο γήπεδο και οι οπαδοί για να συμμετασχουν και αυτοί στους ..αγώνες πυγμαχίας. Μάλιστα, ένας έφερε μαζί του και ένα… οικοδομικό καρότσι!(link)

9. Σε ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας φίλαθλος της πρώτης ομάδας που προφανώς δεν συμπαθούσε τον Γκάρι Νέβιλ για να του το δείξει , του πέταξε ένα μισοφαγωμένο χάμπουργκερ! Τελικά μάλλον δεν πεινούσε και πολύ!

10. Τον Μάιο του 2001 σε ένα παιχνίδι μεταξύ της Ίντερ και της Ατλάντα, οπαδοί των «νερατζούρι» κατάφεραν ,άγνωστο το πως, να περάσουν ένα σκούτερ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και του βάλουν φωτιά!(link)

Αυτά ήταν μερικά από τα περίεργα που εχουν συμβεί.Σίγουρα όχι τα τελευταία γιατί όσο υπάρχουν παθιασμένοι οπαδοί ημαστε σιγούροι οτι θα δούμε και αλλα ακόμα πιο περίεργα!




Δεν υπάρχουν σχόλια: