JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οδηγός Επιβίωσης για Ανέργους



Διοργανωτής
Compass Services - Training & Career Development
Έναρξη: 02/11/2011
Λήξη: 02/11/2011
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διάρκεια 6 ώρες
9:30-15:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:211 2211817, 6944605522
Εισηγητής: Ειρήνη Ανδριώτη
Η κα Ειρήνη Ανδριώτη εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και ως εισηγήτρια προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων με ειδίκευση σε θέματα Επιχειρησιακών Δεξιοτήτων (Soft Skills) και Διοίκησης Έργου (Project Management & Business Analysis). Είναι πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Έργων (PMP) από το Project Management Institute (PMI) και πιστοποιημένη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Global Career Development Facilitator” – GCFD από το National Board of Certified Counselors, Inc – NBCC. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της Ε.Ε.Δ.Ε.
 
Περιγραφή: Το ακόλουθο εργαστήρι πραγματεύεται τα ακόλουθα πολύ σημαντικά και επίκαιρα θέματα: Τα μυστικά της επικοινωνίας, η δύναμη της δικτύωσης, η συγγραφή βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, η συνέντευξη πρόσληψης, εναλλακτικές μορφές απασχόλησης. Στόχος του είναι η αφύπνιση και ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, η υποστήριξη στην αναζήτηση εναλλακτικών στρατηγικών, η διαμόρφωση βιώσιμων πλάνων δράσης και η επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται χρήσιμες συμβουλές και αναλύονται πρακτικές σχετικά με τα ακόλουθα:

Θεματική ενότητα Α: 3 ώρες
• Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό
• Έξυπνες επαφές / Διαμόρφωση δικτύου διαμεσολαβητών / Κοινωνικά δίκτυα
• Ανάγνωση αγγελιών, ανίχνευση κρυφών σημείων
• Αναγνώριση δυνατών και αδύνατων σημείων και «προσαρμογή» τους στις εργασιακές ανάγκες της θέσης
• Τεχνικές συγγραφής βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής

Θεματική ενότητα Β: 3 ώρες
• Αποτελεσματική επικοινωνία (μέθοδοι, τεχνικές, μέσα, τρόποι, εξωλεκτική επικοινωνία)
• Ποια είναι τα συνήθη λάθη που οδηγούν σε απόρριψη;
• Προετοιμασία για συνέντευξη (θεωρία και βιωματικές ασκήσεις)
• Πέραν της μισθωτής άλλες μορφές απασχόλησης

Τιμή: 60€

Δεν υπάρχουν σχόλια: