JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

No luck...No mercy!


   Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε μας έχουν συμβεί είτε έχουμε γίνει μάρτυρες γεγονότων που αγγίζουν τα όρια της τραγικής ειρωνείας.. Κάποιοι όμως έχουν γίνει θύματα της ατυχίας τους πρωταγωνιστώντας σε κάποιες αρκετά μακάβριες
συμπτώσεις. Η κασκαντέρ Myra Davis χρησιμοποιήθηκε από το σκηνοθέτη και τους φροντιστές της ταινίας "Ψυχώ" για να ελεγχθεί ο φωτισμός και ο ήχος χωρίς να συμμετάσχει όμως στην ταινία. Το 1988 παρόλα αυτά ένας μανιακός θεώρησε ότι ήταν η πρωταγωνίστρια της σκηνής και τη σκότωσε στο μπάνιο της αναπαριστώντας τη σκηνή από την ταινία.!
   Ο Bobby Leach κατάφερε να πέσει μέσα σε ένα βαρέλι από τους καταρράκτες του Νιαγάρα και να επιζήσει σπάζοντας μόνο το σαγόνι  και τα γόνατά του. Πέθανε μερικά χρόνια αργότερα όμως καθώς πάτησε μια φλούδα πορτοκαλιού περπατώντας στο δρόμο..Έσπασε το πόδι του και έπαθε γάγγραινα.. Κάτι παραπάνω από τραγική ειρωνεία θα λέγαμε. 
   Ο Henry Ziegland όμως μάλλον είναι στη κορυφή της λίστας. Το 1883 χώρισε την κοπέλα του η οποία καταρρακωμένη από το χωρισμό τους αυτοκτονεί. Ο αδερφός της θέλοντας να εκδικηθεί προσπαθεί να σκοτώσει τον Henry πυροβολώντας τον και έπειτα αυτοκτονεί. Η σφαίρα όμως είχε περάσει ξυστά από τον Ηenry και είχε σφηνωθεί σε ένα δέντρο δίπλα του. Κάποια χρόνια αργότερα για να μη θυμάται το γεγονός αυτό που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους αποφασίζει να κόψει το δέντρο. Ήταν αρκετά μεγάλο για να κοπεί και αποφασίζει να το ρίξει με δυναμίτη. Λανθασμένη απόφαση όπως αποδείχτηκε μιας και του κόστισε την ίδια του τη ζωή. Από την έκρηξη η σφαίρα βγήκε από τη θέση της και βρήκε τον άτυχο (;) Ηenry στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: