JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Bohème Sauvage!



   Για πολλούς η περίοδος του Μεσοπολέμου είναι μια εποχή γεμάτη περιπέτεια, μυστήριο, jazz και ερωτισμό. Στην Αμερική ισχύει η ποτοαπαγόρευση. Τα παράνομα μπαρ και η μαφία κάνουν χρυσές δουλειές. Κάπου εκεί (χρονικά)
γεννιέται και η κουλτούρα του καμπαρέ η οποία μεταδίδεται από το Παρίσι εως το Βερολίνο. Οι γυναίκες μπορούν επιτέλους να φορέσουν κοντά φορέματα και φούστες, να έχουν κοντά χτενίσματα, να καπνίζουν, να εργάζονται έξω από το σπίτι και να ψηφίζουν στις εκλογές! Τα βερολινέζικα media έχουν χαρακτηρίσει το Bohème Sauvage ως ένα πραγματικό ταξίδι στο χρόνο με μοναδική ατμόσφαιρα. Αν θέλετε και σεις να αισθανθείτε έστω και για λίγο πως ζείτε σε αυτή την εποχή  3 και 4 Νοέμβρη ντυθείτε (το κατάλληλο ντύσιμο όπως καταλαβαίνετε είναι απαραίτητο) και ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία. Το Υποβρύχιο γιορτάζει τα 10 του χρόνια μεταμορφώνοντας το Booze σε βερολινέζικο cabaret των 20’s για δύο καυτές βραδιές!!

Dresscode:
Bohèmian, Burlesque, Cabaret, Cancan, Dandy, Diva, Gigolo, Glamour, Mafia, Moulin Rouge, Rascal, Roaring Twenties, Varieté, Vaudeville, Villain

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 
Doors Open: 22:00
Supporting acts: Penny & the Swingin Cats live!
Acts + Vintage fashion show by Athens Swing Cats
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 
Doors Open: 23:00
Supporting acts: Eva & the apples live!
Acts by Athens Swing Cats

Τοποθεσία : Booze Cooperative, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα (το event θα γίνει στο νέο χώρο του Booze με είσοδο από την πλ. Ειρήνης)
Είσοδος: Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: