JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ volume 1



 Τα βλέπουμε τα ακούμε αλλά δε ξέρουμε ότι υπάρχουν ή πολλές φορές δε ξέρουμε τι σημαίνουν.. Είναι περίεργα αληθινά και άκρως ενδιαφέροντα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικά και σας τα παραθέτουμε.
 Όταν αποκαλούμε ΄σουσουράδα' μια κοπέλα σημαίνει κυριολεκτικά αυτή που κουνά τα οπίσθια της. Και μια που λέμε για κούνημα το γνωστό και καθόλα σέξι περπάτημα της Μέριλιν Μονρόε δεν ήταν φυσικό. Για να το καταφέρει πριόνισε ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της!!
 Ξέρατε ότι η συνοικία Πατήσια πήρε την ονομασία της από την αντίστοιχη τουρκική λέξη που σημαίνει 'κεκτημένα αγροκτήματα' και το Κολωνάκι αντίστοιχα από ένα κολονάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους στην Τουρκοκρατία.
 Για να καταρρίψουμε και τα στερεότυπα,οι άντρες της φυλής Walibri χαιρετιούνται μεταξύ τους όχι με κλασσική χειραψία αλλά πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου..!! Αυτά ήταν ένα μικρό δείγμα..Stay tuned!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: