JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η ώρα της παρέας...

   
  Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή βαριόμαστε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια αλλά σπάνια βαριόμαστε τη συντροφιά των φίλων μας. Ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους να περάσουμε την ώρα μας μαζί τους  χωρίς απαραίτητα να πρέπει να
ξεμυτίσουμε από τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Ένας πολύ καλός τρόπος είναι τα επιτραπέζια. Εμείς μαζέψαμε μερικά για να σας δώσουμε ιδέες.
   Στην κορυφή των επιλογών για την πλειονότητα είναι η Μonopoly και το Trivial Pursuit. Παιχνίδι για αυτούς που είναι γεννημένοι επιχειρηματίες το πρώτο ενώ παιχνίδι για ανθρώπους που αγαπούν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα το δεύτερο. Μια ακόμα λύση για όσους θέλουν να ακονίσουν το μυαλό τους και αγαπούν τις λέξεις είναι το Scrabble! Στήστε το ταμπλό ανοίξτε τα λεξικά και ετοιμαστείτε για λεξομαχίες!
   Κλασσικό παιχνίδι με κάρτες που το αγαπούν μικροί και μεγάλοι είναι το UNO. Γρήγορο και ανατρεπτικό και τώρα κυκλοφορεί μια καινούρια έκδοση του για ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Το UNO FLASH, το ίδιο το παιχνίδι είναι αυτό που διαλέγει ποιος θα παίξει.. Θα προλάβεις άραγε τη σειρά σου?
  The Big Tabboo είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο κατάλληλα επιτραπέζια για παρέες. Χωριστείτε σε ομάδες και ετοιμαστείτε να γελάσετε πολύ! Εξηγήστε λέξεις χωρίς να αναφέρετε τις λέξεις Tabboo ή με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις,ζωγραφίστε τες ή εξηγήστε τις με παντομίμα λυγίζοντας τον ευλυγιστούλη. Με όποιον τρόπο από τους τέσσερις και να το κάνετε σίγουρα θα περάσετε καλά και σίγουρα θα μείνουν ατάκες στην παρέα που θα τις σχολιάζετε καιρό.
   Για το τέλος θα προτείνουμε ένα επιτραπέζιο λίγο διαφορετικό που θα αγαπήσουν όσοι λατρεύουν το σινεμά. Το Scene it, επιτραπέζιο με dvd.. Χαθείτε στο κόσμο του κινηματογράφου με αγαπημένους ηθοποιούς ,ταινίες και αξέχαστες σκηνές. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και μνήμης. Αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε και online πατώντας εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: