JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Άρωμα Ανατολής...!!!

  
  Οι νέες τάσεις στη μουσική και την τέχνη από την Μέση Ανατολή παρουσιάζονται στο εναλλακτικό 20 Φεστιβάλ Measaf που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Λαοί της Μικρασίας» (micraasia) από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2011 και τελεί υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, έχοντας ταυτόχρονα τη στήριξη πολλών δημοσίων και ιδιωτικών φορέων (αίθουσες «Τάκης Παπατσώνης» και «Κωνσταντίνος Καβάφης»).
  Προβάλλοντας τη δουλειά και το έργο καλλιτεχνών, από την Κύπρο, το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Τυνησία  και το Ιράκ, που έχουν  πάθος, ενθουσιασμό και  άποψη, το πρόγραμμα συνδυάζει αρμονικά τις μουσικές, τις εικόνες, τις προβολές ταινιών και το θέατρο, σχηματίζοντας  ένα μωσαϊκό το οποίο συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.
  Το Measaf γεφυρώνει ξανά την Ελλάδα με τη Μέση Ανατολή και δίνει το σύνθημα για την καθιέρωσή του σε ετήσια βάση, έτσι ώστε να υπάρχει μόνιμη επικοινωνία μεταξύ κοινού, καλλιτεχνών και πολιτισμών.

  Φέτος, συνεργάζεται με το Measaf  το Oriental Passion Festival που είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ oriental χορού, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις δραστηριότητές του στα πλαίσια της ευρύτερης διοργάνωσης, συμβάλλοντας στη γενικότερη προβολή του πολιτισμού των χωρών της Μέσης Ανατολής.Με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων χορευτών και καθηγητών από όλο τον κόσμο, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να εξοικειωθεί με την τέχνη και την αισθητική του συγκεκριμένου χορού, που θεωρείται ιδιαίτερα προσφιλής στη χώρα μας.
 
  Το Measaf στηρίζει και προωθεί την ειρήνη στη Μεσόγειο, τη συνεργασία των χωρών και των κατοίκων τους, την αλληλεγγύη, την ισότητα, το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε λαού. Οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα  που φιλοξενεί, γίνονται αφορμή για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, γνώσεων και αντιλήψεων μεταξύ πολιτισμών και ανθρώπων.
 
Το Measaf 2011, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι, στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, στις αίθουσες "Τάκης Παπατσώνης" και "Κωνσταντίνος Καβάφης".
 
Η είσοδος για τις εκθέσεις τέχνης είναι ελεύθερη.
Τιμές εισιτηρίων για τα live shows και τις συναυλίες:

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να το βρείτε στο site του Measaf:

Δεν υπάρχουν σχόλια: