JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

σΕξαρση:Σχέσεις Πέους και Αιδοίου στις Σύγχρονες Εικαστικές Τέχνες


 Ο Επιμελητής ACG Art του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος κ. Μεγακλής Ρογκάκος οργανώνει την έκθεση που τιτλοφορείται σΕξαρση: Σχέσεις Πέους & Αιδοίου στις Σύγχρονες Εικαστικές Τέχνες και παρουσιάζεται στον πρωτοποριακό χώρο τέχνης Booze Cooperativa στην Αθήνα.
 Η «σΕξαρση» είναι μία ομαδική έκθεση με θέμα την σχέση -ένωση ή διαχωρισμό- και των δύο γεννητικών οργάνων -πέους κι αιδοίου- στις εικαστικές τέχνες. Η έκθεση περιλαμβάνει 45 έργα από αντίστοιχο αριθμό διεθνών καλλιτεχνών σε διάφορες μορφές – όπως βίντεο, γλυπτική, εγκαταστάσεις, ζωγραφική, μικτή τεχνική και φωτογραφία.
 Το θέμα που επέλεξε ο κ. Μεγακλής Ρογκάκος είναι σκοπίμως τολμηρό. Η «σΕξαρση» προέκυψε ως αντίδραση στην σιωπηρώς συνεχιζόμενη λογοκρισία της παρουσίασης των γεννητικών οργάνων στις εικαστικές τέχνες του 21ου αιώνα. Η έκθεση εορτάζει ένα μεγάλο εύρος στυλ με τα οποία κατάλληλοι εικαστικοί αναπαριστούν το πέος και το αιδοίο με πρωτόγνωρη αμεσότητα και διαφάνεια. Στόχος είναι να αποδειχθεί ότι η εικαστική αναπαράσταση πέους κι αιδοίου μπορεί να είναι επιβραβευτική γενικά για το φιλότεχνο κοινό. Τα εκθέματα σκοπεύουν να γεννήσουν στους θεατές ποικίλα συναισθήματα – όπως αμηχανία, βεβήλωση, γέλιο, διαστροφή, ευθυμία, ζήλια, ηδονή, θάρρος, ίντριγκα, κατάπτωση, λαγνεία, μαζοχισμό, ντροπή, ξενογαμία, οικειότητα, πόθο, ρομαντισμό, σαδισμό, τύψεις, υστερία, φιληδονία, χυδαιότητα, ψάξιμο και ωραιότητα.
 Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα Booze Cooperativa(Κολοκοτρώνη 57). Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 2-30 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. 

1 σχόλιο:

k.k. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.