JackpotCity.com - €500 ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε κλίκ και παίξε στο JackpotCity.com και θα δείς, έχεις έρθει στο σωστό καζίνο! Κάντε κλικ εδώ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Playback time!



 Στα πλαίσια της 15ης Biennale στην Αποθήκη 8 στο λιμάνι της Θεσ/νίκης την Τρίτη 1 Νοέμβρη θα λάβει χώρο μια θεατρική παράσταση λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες. Τι την κάνει διαφορετική ? Δεν υπάρχει σενάριο και δεν υπάρχει προετοιμασία.!

 Ένα σχήμα Playback που αποτελείται από 5-7 ηθοποιούς ένα μουσικό και τον συντονιστή , που είναι ο συνδετικός κρίκος του σχήματος με τους θεατές και υπεύθυνος για την ροή της παράστασης, αφού ακούσει πραγματικές ιστορίες από τους θεατές  αναλαμβάνει να τις εκδραματίσει ακολουθώντας βέβαια κάποιες τεχνικές. Έτσι ο αφηγητής γίνεται θεατής των ίδιων του των εμπειριών τις αναβιώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις τις βλέπει και από άλλο πρίσμα. 
  Το Playback φέρνει τη θεατρική πράξη και το ζήτημα της αυθόρμητης έκφρασης στην καθημερινή πραγματικότητα μιάς κοινωνίας. Δίνει τη δυνατότητα να βιωθεί μια εμπειρία που εμπλουτίζει τους θεατές και τους ηθοποιούς, τόσο μέσα στα όρια της ''σκηνής'' όσο και πέρα από αυτά.
   Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: